Mhhroczny humor.... Strona: 116

Dodano: 2010-03-11 20:35

demotywatora demotywatorem

(nie mogę, wybaczcie monotematyczność <lol> )

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2010-03-12 09:35

[URL=http://]http://www.lastfm.pl/music/Krzysztof+Ibisz[/URL]

POLSATCORE I CHUJ XD

.

Dodano: 2010-03-12 19:01

jako, ze duzo siedze na bash'u ostatnio (mogło byc, jeszcze nie przejrzalam calego forum DP)

<Dzizas> Ja pierdole :/ Ale mam traume teraz...
<Jacoo> A co sie stanęło?
<Dzizas> ide ulicą a tam kot na samym brzegu, wyglądał na martwego
<Dzizas> szkoda mi sie go zrobiło, to wziąłem na ręce, bo nie był przyklejony do ulicy
<Dzizas> jeszcze ciepły był, myśle sobie niedawno go potrącili
<Jacoo> o ja pierdole o.O' jesteś nieźle pieprznięty
<Dzizas> no wiem
<Dzizas> ide z nim do domu, bo akurat wracałem z miasta
<Dzizas> wykopałem mu grobek za ogrodzeniem, zrobiłem krzyżyk
<Jacoo> ^^'
<Dzizas> ułożyłem go tam ładnie i obok niego kawałek kiełbaski na pożegnanie
<Dzizas> a ten skurwysyn wstał, wpierdolił kiełbaske, i już go nie ma...

<Tomek> kochanie, nie martw się tymi pierogami, jak chcesz to mozesz isc na kurs gotowania do mojej mamy
<Ania> nie smakuje KURWA? ja bym cie musiala wyslac na kurs ruchania do mojego ojca

<mokry> ogólnie to ja lekarzem jestem..
<mokry> i przychodzi do mnie ostatnio pacjent i mówi, że ma problem
<mokry> koleś student na 100%
<mokry> mówię, żeby powiedział o co chodzi
<mokry> to on mi się zaczyna żalić, że w akademiku mieszka itd
<mokry> i przechodzi do sedna, że się moczy
<mokry> ja tak myślę i mówię, że jest pewnie jakiś powód tego- jakieś sny czy coś
<mokry> a on taka mina skwaszona i mówię, że jak nie powie dokładnie to mu nie pomogę
<mokry> on popatrzył na lewo na prawo czy nikogo nie ma i mówi
<mokry> śni mi się, że idę ciemnym korytarzem i są ognie itd taki klimat straszny
<mokry> dochodzę do końca i wchodzę do ciemnej sali a tam Lucyfer
<mokry> i Lucyfer krzyczy: Za swe złe czyny- oddaj mi szczyny!
<mokry> i on budzi się wtedy w łóżku i jest total zmoczony
<mokry> niestety- nie wytrzymałem i padłem ze śmiechu

<cebul> typowa impreza, 7 rano, 5 osób leży, 3 oglądają telewizje, 2 nie dają znaku życia a ja siedze z komputerem. Nagle gospodyni włącza radio i akurat lecial Rubik. Wszyscy wstają jak jeden mąż, podchodza do drzwi i w milczeniu zaczynają się ubierać. Zafrapowana gospodyni pyta: "Co się stao?" a ja niepodnosząc wzroku: Są inne sposoby na powiedzenie gościom "Czas już iść".

Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.

Dodano: 2010-03-13 06:55

Dodano: 2010-03-13 19:29

http://daria24.wrzuta.pl/film/6impZgoQ5X5/amanda_palmer_-_oasis_video_roadrunner_records

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-03-14 20:30

rozjebało mnie haha lol

Dodano: 2010-03-15 16:03 Zmieniono: 2010-03-15 16:04

Lenin wiecznie żywy! :D

Dodano: 2010-03-15 16:34

Murzinek

(Black)Metal ist Krieg!

Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.

Dodano: 2010-03-15 23:23

nie mogłam się powstrzymać

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Dodano: 2010-03-16 13:46

Wybaczcie ale ten cover bije wszystkie na głowę :D oglądajcie do końca

Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych

Dodano: 2010-03-16 16:48

To czego nie potrafią króliki

Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych

Dodano: 2010-03-16 21:43

Blood_Cherry napisał(a):

To czego nie potrafią króliki

Zajefajne to :) A ten cover...lepszy od oryginału to na pewno ;>

Znalezione na jakims zagranicznym portalu...

Dodano: 2010-03-16 22:07

Ten obrazek jest megaaaa xD

Dodano: 2010-03-17 15:56

Śmieszny i Bestia - historia prawdziwa.

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...lub, jesli ktos woli, chłopaki z 'jajami'

Dodano: 2010-03-17 20:58 Zmieniono: 2010-03-17 21:43

ALE URWAŁ !!!!!!!!!!!!

Dodano: 2010-03-17 22:29

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2010-03-18 01:36

Paskievicz napisał(a):

ALE URWAŁ !!!!!!!!!!!!

Staaare...

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-03-18 18:31

KASIAiANKA :)

biznes iz biznes

Dodano: 2010-03-18 23:27

lol

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-03-19 14:23

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-03-19 20:08

Warto zobaczyć

Dodano: 2010-03-19 21:17

@Blood - Dobre dobre :)

LOL Ostatnia sekunda wymiata :D

(Podesłane przez mojego Księdza z liceum)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-03-20 21:30

Moze i malo mhroczne ale calkiem fajne

Jest wiecej serii z sowka

&quot;..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję &quot;

Dodano: 2010-03-21 16:27

A ja polecam wam genialna strone typu demotywatory, tylko ze tam zamieszcza sie komixy xD

http://www.komixxy.pl/

niekotre powalaja!
Polecam!

Dodano: 2010-03-21 18:53

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło